Dobbeltkoncert i Tivoli i aften

af

fredag 13 juli, 2012 Kl. 19:24   ·   0 kommentarer

Det sker: I aften er der dobbeltkoncert på Plænen i Tivoli med Rasmus Walter & A Friend In London.

Rasmus Walter vil nogle nok genkende som forsanger i rockbandet Grand Avenue, som man kunne høre til Fredagsrock i 2010. Rasmus Walter søsatte sidste år en solokarriere og udgav sit roste debutalbum i april sidste år – et album, der indeholdt det første dansksprogede materiale fra Walters pen.

I 2011 spurgte Tivoli på Fredagsrocks Facebook-side, hvilke kunstnere publikum helst ville se på Plænen i dette års program. Svaret lød klart: A Friend In London. Det ønske har man selvfølgelig gerne opfylde, så i aften går bandet, der i 2011 vandt det danske Melodi Grand Prix og indbragte Danmark en femteplads ved det internationale Grand Prix i Tyskland, på scenen på plænen.

Koncerten starter klokken 22 og er gratis når entreen til Tivoli er betalt.


Læsernes kommentarer (0)Nyheder

Højdespringere og dykkere i erhvervsvenlighed

Mette Sørensen

Odsherred, Skanderborg, Kolding og Holbæk er rykket mindst 40 pladser op på ranglisten over landets mest erhvervsvenlige kommuner. De er dermed årets højdespringere i erhvervsvenlighed, mens kommuner som Gentofte, Aalborg, Sønderborg og Aarhus har taget store skridt i en mindre erhvervsvenlig retning Odsherred er navnet på den kommune, der indtager førstepladsen i ...

Politiet høstede hamp

Rolf Larsen

Politiets specialpatrulje var kort før klokken 20 i aftes på en adresse i Flakkebjerg, hvor der ifølge et tip blev dyrket hamp. I et drivhus fandt betjentene og politihunden Willy 18 hampplanter, som blev høstet, og beboeren på stedet – en 45-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende ...

80-årig kvinde kvæstet i færdselsuheld

Rolf Larsen

En 80-årig kvinde fra Dianalund blev onsdag aften overføres til Rigshospitalet med lægehelikopteren efter et færdselsuheld på Dianalundvej uden for Dianalund. Uheldet skete omkring kl. 17.30 da den 80-årige var kommet kørende mod nord. Af endnu ikke klarlagte grunde mistede den 80-årige kvinde herredømmet over sin bil og kom over i den ...