Dobbeltkoncert i Tivoli i aften

af

fredag 13 juli, 2012 Kl. 19:24   ·   0 kommentarer

Det sker: I aften er der dobbeltkoncert på Plænen i Tivoli med Rasmus Walter & A Friend In London.

Rasmus Walter vil nogle nok genkende som forsanger i rockbandet Grand Avenue, som man kunne høre til Fredagsrock i 2010. Rasmus Walter søsatte sidste år en solokarriere og udgav sit roste debutalbum i april sidste år – et album, der indeholdt det første dansksprogede materiale fra Walters pen.

I 2011 spurgte Tivoli på Fredagsrocks Facebook-side, hvilke kunstnere publikum helst ville se på Plænen i dette års program. Svaret lød klart: A Friend In London. Det ønske har man selvfølgelig gerne opfylde, så i aften går bandet, der i 2011 vandt det danske Melodi Grand Prix og indbragte Danmark en femteplads ved det internationale Grand Prix i Tyskland, på scenen på plænen.

Koncerten starter klokken 22 og er gratis når entreen til Tivoli er betalt.


Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Halsnæs: Mistanke om coliforme bakterier i drikkevandet

Rolf Larsen

Halsnæs Vandforsyning har udstedt kogeanbefallinger af drikkevandet til 50 ejendomme i Lynæs. I en beredskabsmeddelese fra politiet gøres der opmærksom på, at der er fundet coliforme baktier i området. Advarslen vedrører borger i Lynæs havnevej herunder Lynæs Havn, Bådestræde, Ankerstien, Frederiksværkvej nr. 1 – 14 og Søndergade nr. 7 – 22. Personer ...

Politiet anholdt torsadg aften en 23-årig mand efter en brand på et værtshus. Han erkendte branden i grundlovsforhøret. Foto: Michael Johannessen.

23-årig erkender flere brande

Rolf Larsen

En 23-årig mand fra Tølløse har erkendt, at det var ham som stod bag branden på værtshuset Landgreven i Holbæk torsdag aften. Kort efter klokken 20 blev politi og brandvæsen kaldt til Landgreven hvor der var ild på toilettet. Ilden udviklede en del sod og røg og både værtshuset og en restaurant ...

Helikoptervraget bjærget

Rolf Larsen

Vraget af den helikopter, som sidste fredag styrtede ned i farvandet mellem Røsnæs og Samsø er i dag blevet bjærget fra den position, hvor det allerede på ulykkesdagen blev lokaliseret til. Midt- og Vestsjællands politi og Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane fik assistance fra flådefartøjet ”Rota” med dykkere samt et civilt ...