Ny politidirektør til Sydsjælland og Lolland-Falster

af

onsdag 11 juli, 2012 Kl. 05:38   ·   0 kommentarer

Politimester Lene Frank er udnævnt som politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

50-årige Lene Frank er ny politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Foto: Rigspolitiet.


Lene Frank har siden 2002 været politimester i Rigspolitiet.

Inden da har hun bl.a. gjort tjeneste ved Politimesteren i Frederikshavn, Statsadvokaten i Aalborg og været vicepolitimester i Rigspolitiet.

Den 50-årige politidirektør er ansat på åremål i 6 år.


Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Tirsdag indvies JobStart. PRfoto: Næstved Kommune.

Næstved ruller den røde løber ud for jobsøgende

Mette Sørensen

Der er både jobs og jazz på menuen, når Center for Arbejdsmarked i morgen indvier JobStart; den nye fælles indgang for jobsøgende borgere i Næstved Kommune. Gæsterne kan meget vel få lidt mere end en friskbrygget kop kaffe, lidt godt til ganen og prisbelønnet jazzmusik ud af besøget hos JobStart i morgen. ...

BoligJob-ordningen bruges mest af den almindelige dansker

Mette Sørensen

Flertallet af de danskere, der har trukket en del af håndværkerregningen fra i skat, er helt almindelige mennesker med en indkomst på under 350.000 kroner. Over 550.000 danskere har sidste år brugt håndværkerfradraget, og nu viser nye tal fra SKAT, hvem der har gjort brug af ordningen. Faktisk har flertallet, svarende til ...

14-årig kørte gummiged ned i sø

Mette Sørensen

Søndag aften Kl. 21.34 fik politiet en anmeldelse om, at en gummiged var blevet stjålet fra Igelsø grusgrav. Det skriver Holbaekonline.dk. Gummigeden var efter blevet kørt gennem en jernport og videre ad Maglesøvej mod øst og videre ad en lille grusvej til en lille sø, hvor gummigeden var kørt ned i. Andre ...