Ny politidirektør til Sydsjælland og Lolland-Falster

af

onsdag 11 juli, 2012 Kl. 05:38   ·   0 kommentarer

Politimester Lene Frank er udnævnt som politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

50-årige Lene Frank er ny politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Foto: Rigspolitiet.


Lene Frank har siden 2002 været politimester i Rigspolitiet.

Inden da har hun bl.a. gjort tjeneste ved Politimesteren i Frederikshavn, Statsadvokaten i Aalborg og været vicepolitimester i Rigspolitiet.

Den 50-årige politidirektør er ansat på åremål i 6 år.


Læsernes kommentarer (0)Nyheder

Har du Dirch Passer factor?

Mette Sørensen

Det sker: Har du en drøm om at blive den næste komiker med format som Dirch Passer, så har du nu chancen. Nu sker det snart – lige om lidt er det dagen hvor det er muligt at deltage i den første Dirch Passer Festival af sin slags. Dagen vil være for ...

Nordsjælland: Flere skoletrætte på vej til en erhvervsuddannelse

Mette Sørensen

Nordsjælland: Fredensborg, Helsingør og Hillerød kommuner tilslutter sig nu samarbejdet om Jobs med Uddannelsesperspektiv. Det kan være svært at komme i gang med en ungdomsuddannelse, når alt hvad der minder om lektier og klasseundervisning føles helt uoverskueligt, og man måske endda allerede har et job. Jobs med Uddannelsesperspektiv udvides Men nu er ...

Pas på: Automatisk ‘hul’ skal sænke farten på Øresundsbroen

admin

Trafik: Nu ombygges betalingsanlægget på Øresundbron med dynamiske fartdæmpere Ombygningen starter i denne uge og varer nogle uger frem. De nye, dynamiske fartdæmpere skal begrænse antallet af hastighedsoverskridelser i betalingsanlægget. Siden marts har der været ombygningsarbejde i Øresundsbroens betalingsanlæg. Indtil nu har man arbejdet med at forstærke barriererne omkring betalingsbåsene. Nu udvides ...