Kris Kristoffersen spiller i København

af

onsdag 20 juni, 2012 Kl. 18:08   ·   0 kommentarer

Kris Kristoffersen lægger vejen forbi København til november Foto: Ron Baker (Kingsnake)

Det sker: Den amerikanske country-legende Kris Kristofferson, der i øjeblikket er aktuel med en digital udgave af albummet “This Old Road”, gæster Danmark lørdag 17. november i Falconer Salen.

Det var hans album “Jesus Was a Capricorn” fra 1972, som for alvor slog hans navn fast med singlen “Why Me”, der solgte guld og toppede den amerikanske country-singlehitliste.

Kris Kristofferson blev i 2004 optaget i “Country Music Hall of Fame” for sine præstationer på numre som “Me and Bobby McGee”, “For the Good Times”, “Sunday Morning Comin´Down” og “Help Me Make It Through the Night”. Og så har han bl.a. medvirket i supergruppen The Highwaymen m. Waylon Jennings, Willie Nelson og Johnny Cash samt i en lang række amerikanske spillefilm – den måske mest kendte af dem er klassikeren “Convoy” hvor han spiller truckeren “Rubberduck”

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Røgen fra branden i Experimentarium kunne ses over det meste af København. Billedet her er taget i Gentofte. Foto: Jonas Alexander Larsen.

Experimentarium i flammer

Rolf Larsen

Mandag eftermiddag udbrød der brand i det populære oplevelsescenter Experimentariut på Tuborg Havnevej i Hellerup.

To omfattende brande i halmlader – ilden var måske påsat

Nyhedsbureauet danfax

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil ikke udelukke, at der var tale om påsatte brande, da to halmlader natten til søndag nedbrændte.

Slagsmål ved Ib’s carport

Nyhedsbureauet danfax

En politipatrulje kom tilfældigvis forbi, da to personer var i slagsmål foran værtshuset “Ib’s carport” i Slagelse.DigogMig.eu