Kris Kristoffersen spiller i København

af

onsdag 20 juni, 2012 Kl. 18:08   ·   0 kommentarer

Kris Kristoffersen lægger vejen forbi København til november Foto: Ron Baker (Kingsnake)

Det sker: Den amerikanske country-legende Kris Kristofferson, der i øjeblikket er aktuel med en digital udgave af albummet “This Old Road”, gæster Danmark lørdag 17. november i Falconer Salen.

Det var hans album “Jesus Was a Capricorn” fra 1972, som for alvor slog hans navn fast med singlen “Why Me”, der solgte guld og toppede den amerikanske country-singlehitliste.

Kris Kristofferson blev i 2004 optaget i “Country Music Hall of Fame” for sine præstationer på numre som “Me and Bobby McGee”, “For the Good Times”, “Sunday Morning Comin´Down” og “Help Me Make It Through the Night”. Og så har han bl.a. medvirket i supergruppen The Highwaymen m. Waylon Jennings, Willie Nelson og Johnny Cash samt i en lang række amerikanske spillefilm – den måske mest kendte af dem er klassikeren “Convoy” hvor han spiller truckeren “Rubberduck”

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Tre mænd fængslet for menneskesmugleri

Mette Sørensen

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i en tid efterforsket en sag om organiseret menneskesmugling og slog i sidste uge til mod en lejlighed i Nykøbing F. Her blev der skjult tre mænd, der angiveligt alle er syriske statsborgere og som opholdt sig illegalt i Danmark. De tre mænd blev anholdt. Lejlighedens beboere, ...

Carport brændte i Sundby

Mette Sørensen

En carport udbrændte i nat ved et hus på Skovtoften i Sundby ved Nykøbing F. Klokken 1.25 blev brandvæsen og politi alarmeret, og brandvæsenet fik hurtigt branden under kontrol. Beboerne i nabohuset var kortvarigt evakueret, da der var risiko for, at ilden kunne sprede sig. Det fik brandvæsenet dog forhindret, og klokken ...

Spritbilist ramte betonblok

Mette Sørensen

Politiet blev lørdag klokken 15.10 kaldt til Havnegade i Nakskov, hvor en bil med påhængsvogn var kørt ind i en betonblok, som var opstillet som afspærring ved et vejarbejde. Føreren af bilen viste sig at være en 35-årig mand fra Nakskov, som dog var frakendt kørekortet. Den 35-årige var til gengæld så ...