Butikstyv stjal fisk og øl

St. Heddinge: Torsdag aften kort før klokken 18.30 gik overfaldsalarmen i Netto i Algade i St. Heddinge i gang. Samtidig fik politiet en anmeldelse om en voldsom butikstyv i samme butik.

Tyven var blevet tilbageholdt af personalet og politiet skyndte sig til stedet, hvor de anholdte en 26-årig russisk mand for tyveri af fisk, øl og nødder. De stjålne varer havde en samlet værdi på 623 kroner.

Den 26-årige var, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, blevet sur over, at han ikke måtte drikke en af de stjålne øl og heller ikke måtte ryge en cigaret. Den anholdte blev bragt til politistationen og løsladt efter afhøring og udlevering af et bødeforelæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.