Falsk anmeldelse om voldtægt efter Distortion

København: En 22-årig kvinde har erkendt, at den voldtægtsanmeldelse hun indgav under Distortion i København var falsk.

Ifølge kvindens anmeldelse skulle voldtægten være foregået kl. 01.45 natten til søndag den 3. juni på Kløvermarksvej i København, da hun var på vej hjem fra festen.

Da hun befandt sig på Kløvermarksvej ved fodboldbanerne, mærkede hun pludselig et skub i ryggen, hvorefter hun blev væltet ind i en busk.

Her forsøgte en gerningsmand, ifølge kvinden, at rive tøjet af hende, mens han befølte hende i skridtet. Under overfaldet gjorde den 22-årige kvinde kraftig modstand og skreg op.

Pludselig mærkede hun at gerningsmanden blev flået væk og så nu, at det var to mænd, som var kommet hende til undsætning.

Dagen efter udsendte Københavns Politi en efterlysning af to hjælpsomme mænd og dem har politiet nu talt med. Det viste sig at de to vidner – et par unge mænd fra Bornholm – som blot har optrådt hjælpsomt over for den unge kvinde.

Efterforskningen har vist, at der var tale om falsk anmeldelse. Der er ikke foregået noget seksuel. Derfor blev kvinden i år sigtet for falsk anmeldelse, hvilket hun erkendte.

Københavns Politi oplyser, at sagen nu overgår til juridisk behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.