28. marts 2024

Vanløse vandt 0-3 over hjemmeholdet Nordvest FC søndag eftermiddag. Foto: Freelancefotografen.dk

Sport: Nordvest FC tog søndag imod Vanløse på Holbæk Stadion.

Begge hold kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen i 2. division øst, så der var noget at slås for. Inden kampen lå Nordvest FC lidt bedre end gæsterne i den samlede stilling. Men det ændrede kampen på.

Selvom Nordvest FC dominerede i 1. halvleg, lykkedes det ikke holdet at udnytte chancerne og score et eneste mål. I stedet blev det Vanløses Stefan Krogh, der scorede det første mål i kampen. Det skete lige inden pausen, da han tog et frispark.

Efter pausen var der flere chancer til begge hold. Men det var Vanløse, som forstod at udnytte dem. I 56. minut sendte Vanløses Mads Petersen bolden i NVFCs mål til 0-2. Og for at sætte et stort punktum for kampen, sendte Kristian Krogh i 90. minut bolden forbi Nordvest FCs målmand Nicklas Dannevang og ind i nettet til 0-3.

Med søndagens sejer, rykkede Vanløse forbi Nordvest FC og ligger nu på 9. pladsen i den samlede stilling i 2. division øst med 32 point. Nordvest FC er røget ned på en 11 plads med 31 point – 3 point fra nedrykningsstregen.