Skat gik på bordel

København: SKAT København gennemførte i sidste uge en aktion mod 12 bordeller i samarbejde med Københavns Politi og Københavns Kommune. Formålet var at afsløre sort økonomi og social snyd.

De 12 bordeller var udvalgt efter en søgning på internettet, hvor bordellerne tilbyder deres ydelser.

Flere steder blev der ikke åbnet, men et sted kunne de høre, at der var aktivitet bag døren. Derfor tilkaldte politiet en låsesmed.

– Pigerne på bordellerne var bestemt ikke glade for at se os. De havde dog forklaringer parat: De var på besøg hos en veninde eller de skulle bare have sat hår eller ordnet negle, fortæller specialkonsulent Yu-Man Kam fra SKAT København.

På de otte bordeller, der havde besøgstid var der i alt 19 piger på arbejde. De fleste var af dansk oprindelse og resten fra Østeuropa. Ni af pigerne var på overførselsindkomst.

– Der bliver desværre snydt med de offentlige ydelser, og pigerne kommer til at høre fra kommuner og andre myndigheder. Vi blev dog positivt overraskede over, at der faktisk var fem af pigerne, der var registreret med virksomhed og som medregner indtægten fra deres ydelser på bordellet, siger Yu-Man Kam.

Alle pigerne vil nu få gennemgået deres selvangivelser, så de bliver beskattet af de rigtige beløb for deres bordelydelser og intim massage.

Også udlejerne af ejendommene vil blive set efter i sømmene.

– Aktionen afslørede, hvordan og hvor meget, pigerne betaler for lejen af lokalerne. Nogle steder betalte kunderne entré, og andre steder betalte pigerne pr. vagt, slutter Yu-Man Kam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.