21-årig sigtes for flere gaderøverier

København: Københavns Politi har anholdt en 21-årig mand, der sigtes for flere gaderøverier begået i sidste weekend.

I sidste weekend blev der begået flere alvorlige gaderøverier i København.

På baggrund af efterforskningen, hvor der bl.a. blev indhentet fotos fra overvågningskameraer på Højbro Plads, er det lykkedes Københavns Politi at identificere en gerningsmand, der kan sættes i forbindelse med flere af røverierne.

I dag skred Københavns Politi så til anholdelse af den formodede gerningsmand. Anholdelsen skete på hans bopæl i Vordingborg.

Den 21-årige sigtes for tre forhold af gaderøverier – alle foretaget natten mellem fredag den 13. og lørdag den 14. april 2012.

Første gaderøveri han sigtet for skete på Gammel STrand ved Naboløs klokken 03.10. Her blev en mand overfaldet og udsat for vold, hvorefter han fik frastjålet sin iPhone.

Det andet gaderøveri politiet mistænker den 21-årige for at stå bag skete klokken 04.00 på Gothersgade. Her blev en mand slået så hårdt, at han brækkede næsten, hvorefter han fik frastjålet sin iPhone og Dankort med pinkode.

Politiet mistænker også den 21-årige for at være gerningsmanden til et gaderøveri på Vor Frue Plads klokken 04.25, hvor endnu et offer blever udsat for vold og fik frastjålet sin iPhone og Dankort med tilhørende pinkode.

– Om den anholdte gerningsmand evt. kan sættes i forbindelse med yderligere gaderøverier, vil den kommende efterforskning vise, oplyser Efterforskningsleder Bo Hass Jensen fra Tyveri og Røverisektionen hos Købenahvns Politi.

Politiet leder fortsat efter en medgerningsmand.

Den 21-årige vil i morgen blive fremstillet i Dommervagten med krav om varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.