Ansat snød firma i Rødovre for millioner

Rødovre: En 42-årig mand fra København er blevet anholdt for at snyde et ejendomsfirma i Rødovre, hvor han var ansat, for 1,9 millioner kroner. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Svindlen fandt primært sted i 2010 og 2011, men blev opdaget af ejendomsfirmaet, som afskedigede manden og meldte sagen til politiet.

Manden var afdelingsleder og lod i firmaet betale for en række varer til eget brug. Det drejede sig om fladskærme, smartphones og håndværkerarbejde for i alt 1,9 millioner kroner.

– Manden sad i en betroet stilling i firmaet og kunne derfor bestille varer og ydelser og godkende fakturaer uden ledelsens samtykke eller viden, siger Henning Nielsen, leder af afdelingen for Økonomisk Kriminalitet hos Københavns Vestegns Politi.

Han blev anholdt i går formiddag – tirsdag den 27. marts – på sin bopæl i København. Hans hjem blev ransaget og politiet har beslaglagt flere computere og dokumenter, som nu skal undersøges nærmere.

Manden er sigtet for groft bedrageri og har under afhøring erkendt svindlen. Han er løsladt igen, og Afdelingen Økonomisk Kriminalitet efterforsker nu sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.