25. april 2024

Rødovre: Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) skal nu undersøge en sag om affrying af fyrværkeri ved en julefrokost hos politiet.

Københavns Vestegns Politi modtog natten til fredag den 17. februar flere anmeldelser om, at der ved lokalpolitistationen i Rødovre blev fyret fyrværkeri – angiveligt kanonslag – af.

Flere patruljer kørte til stedet, hvor det viste sig, at det var betjente fra Københavns Vestegns Politis Specialpatrulje, som holdt fest.

– Det er helt uacceptabelt, hvis det viser sig, at mine folk har fyret kanonslag af, siger chefpolitiinspektør Ib Meng, som fredag midlertidigt nedlagde Specialpatruljen og satte medarbejderne til anden tjeneste.

Ledelsen ved Københavns Vestegns Politi kontaktede ligeledes fredag Den Uafhængige Politiklagemyndighed i Århus, som nu efterforsker sagen.

Ansatte i Specialpatruljen er midlertidigt sat til anden tjeneste, oplyser Københavns Vestegns Politi.

1 thought on “Undersøger kanonslag ved politiets julefrokost

  1. Kan godt se at det er over grænsen, men politiet har vel også lov til sjov, den ene gang om året, når de nu er alvorlige på alle andre tidspunkter. Det vigtigste er dog at ingen er kommet til skade, som det heller ikke lyder.

    _____

    Rasmus J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.