26. april 2024

Sjælland og øerne: Politiet på Sjælland gik tidligt i morges i aktion mod personer med tilknytning til de sjællandske bandemiljøer.

Klokken 06.00 i morges gik Politikredsene på Sjælland, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), Task Force Øst og SKAT igang med en større koordineret politiaktion med ransagninger mod 25 adresser med tilknytning til bandemiljøerne, hvor der er mistanke om opbevaring af våben, narkotika eller andre ulovlige effekter.

Politiaktionen er iværksat som følge af en vis bandeaktivitet de seneste måneder, med spredte volds- og trusselshændelser og udvalgte bandegrupperingers ønsker og forsøg på at etablere sig i udvalgte områder og dermed forsøger at tiltrække nye personer til grupperingerne.

– Målet med aktionen er målrettet, offensivt og aktiv, at forsøge at udfinde bandemedlemmernes skydevåben og andre ulovlige effekter og bringe personerne til ansvar for de kriminelle fund som måtte komme i forbindelse med aktionen, oplyser kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Lene Schjødt Madsen.

Den koordinerede aktion er rettet mod adresser i bl.a. Herlev, Hillerød, Albertslund, Greve, Køge, København og Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.