18. april 2024

Storkøbenhavn: I løbet af foråret ruller en ny og forbedret udgave af Fri Internet ud i S-togene. Det nye internet har øget båndbredde, bedre dækning og så er det nemmere at logge sig på

Nu er en aftale på plads med Commute Media, og S-togs kunder kan så småt begynde at bruge Fri Internet i S-toget fra ultimo marts.

– Kunderne har efterspurgt øget båndbredde og bedre dækning. Det får de sammen med en simplere løsning til at logge sig på. Og så har vi udnyttet de teknologiske muligheder, så nettet kan blive opgraderet i takt med, at teleselskaberne gør det muligt at gå over til 4G. Så det nye Fri internet i S-toget bliver nemmere og bedre, siger salgsdirektør i S-tog Niklas Marschall.

Det nye internet bliver gradvist installeret i alle S-tog fra slutningen af februar, og i slutningen af marts vil det være installeret i halvdelen af alle 135 S-tog. Kunderne kan bruge internettet, så snart det er installeret i det pågældende tog. Det vil fremgå af skærmene i S-toget, når der er installeret internet, og 1. juni vil der være nyt Fri Internet i alle S-tog.

Internettet bliver installeret i S-togene gradvist, når de er forbi værkstedet, så der ikke skal tages S-tog ud af drift.

Fremtidssikret løsning
Den nye løsning er en 3G-løsning, men den er forberedt til 4G, og kan transformeres til dette i takt med at teleselskaberne tilbyder det.

– Jeg er glad for, at det er blevet muligt at finde en løsning. De nødvendige sikkerhedsgodkendelser og kontraktforhandlingerne har taget tid, men til gengæld har vi fået en fremtidssikret løsning til den rigtige pris, siger Niklas Marschall.

Nemt at logge på
Både i installationsperioden og når internettet er installeret i alle S-tog, bliver det nemt at logge på. Der vil være information i S-togene om, hvordan man gør.

Når den endelige løsning er på plads i alle S-tog 1. juni, skal man, første gang man logger på, opgive e-mailadresse og mobilnummer. Derefter vil man automatisk komme på S-togets net, hver gang man er i S-toget og åbner sin browser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.