25. april 2024

Cem Aydin blev overfaldet torsdag aften - nu beder politiet offentligheden om hjælp. Foto: Københavns Politi.

København: Politiet har brug for offentlighedens hjælp i sagen om det brutale mord på en 21-årig mand torsdag aften.

Cem Aydin blev overfaldet torsdag aften - nu beder politiet offentligheden om hjælp. Foto: Københavns Politi.

Københavns Politi, Drabssektionen, har valgt at offentliggøre navn og foto på den 21-årige mand, der i går aftes afgik ved døden som følge det brutale og afstumpede overfald, som han var udsat for ca. kl. 23.17 torsdag aften på Kong Georgs Vej ud for nr. 116, 2000 Frederiksberg.

Offentliggørelsen sker med samtykke fra afdødes familie, idet det er politiets håb, at offentligheden/vidner eventuelt kan bidrage med oplysninger om nu afdødes færden den sidste time, inden han ved sin bopæl blev jagtet og overfaldet af en gruppe på 8-10 personer – alle mænd i alderen 18-24 år – med slag og spark.

Efter overfaldet flygtede gerningsmændene ifølge vidneforklaringer fra gerningsstedet i to forskellige biler – henholdsvis en sølvgrå BMW, 3-serien, model E46, og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo. Ifølge vidneforklaringer kørte de to biler ad Nordre Fasanvej i ukendt retning.

Afdøde er identisk med den 21-årige Cem Aydin, der er af tyrkisk afstamning, født i Danmark og er dansk statsborger. Afdøde boede sammen med sin moder på en adresse på Kong Georgs Vej meget tæt på det sted, hvor overfaldet fandt sted (gerningsstedet).

– Vi har på trods af en massiv drabsefterforskning endnu ikke kunnet klarlægge noget om, hvad der ligger bag det brutale overfald på forurettede, som i går aftes døde af sine voldsomme kvæstelser. Vi efterforsker i øjeblikket meget bredt. Alle muligheder bliver efterforsket, men vi har altså endnu ikke fået noget gennembrud i sagen, siger Politikommissær Hans Erik Raben fra Drabssektionen i Københavns Politi og fortsætter:

– Vi i gang med at klarlægge nu afdødes færden i de sidste ca. 45 minutter frem til overfaldet på ham. Vi ved, at han torsdag aften var sammen med en bekendt i byen, og at han fulgte denne bekendte til Stærevej i København NV. Her tog de ca. kl. 22.30 afsked med hinanden, og Cem Aydin begav sig herefter alene på vej hjem til sin bopæl på Kong Georgs Vej.

Nu afdøde beskrives som: Mand, 21 år, tyrkisk afstamning, ca. 185 cm høj, almindelig til slank af bygning. Han var på gerningsaftenen iført blå jeans, hvid hættetrøje med rød påskrift på brystet, brun dynejakke med hætte og blå NIKE-sko med rødt logo.

– Vi har en stærk formodning om, at Cem Aydin er gået tid fods hele vejen hjem – en gåtur, der normalt tager 20-25 minutter, men kan ikke udelukke, at han har mødt nogen, som han er kørt sammen med, eller at han eventuelt har taget bussen. Normalt går han dog til fods, og efter vidneforklaringer går han normalt ad følgende rute: Stærevej – Vestergårdsvej – Mågevej – Borups Allé – Fuglebakkevej – Duevej – Mariendalsvej – Nordre Fasanvej frem til Kong Georgs Vej, fortæller Hans Erik Raben.

Med offentliggørelsen af navn og foto på det 21-årige drabsoffer håber Københavns Politi, at man fra offentligheden/vidner kan få hjælp til at få klarlagt nu afdødes færden de sidste ca. 45 minutter, inden han blev overfaldet.

– Er der nogen, der har set ham? Var han alene? Blev han passet op af nogen på ruten? Har nogen set ham skændes med nogen? Er der nogen, der har set nogen af de nævnte biler følge efter ham? Det er spørgsmål, som vi vil meget taknemmelige for at svar på, siger Hans Erik Raben.

Eventuelle oplysninger kan gives til Københavns Politi på tlf. 114 eller 33 14 14 48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.