27. april 2024

Det var her i Kongsted Sparekasse, at fire mænd bagbandt medarbejderne og stjal penge i boksen. Arkiv foto.

Rønnede: Politiet søger vidner efter fire mænd i formiddag røvede Kongsted Sparekasse i Rønnede.

Det var her i Kongsted Sparekasse, at fire mænd bagbandt medarbejderne og stjal penge i boksen. Arkiv foto.

Fire røvere truede en medarbejder med en pistol da den pågældende kom til sparekassen kl. ca. 08.50. Det lykkedes dermed røverne at true sig adgang til sparekassen sammen med medarbejderen. Inde i sparekassen blev flere medarbejdere bagbundet.

Røverne skaffede sig derefter adgang til boksanlægget, hvorfra de stjal et større pengebeløb.

De fire gerningsmænd har opholdt sig i sparekassen i omkring en time, hvorefter de forlod stedet lidt efter kl. 10, da sparekassen skulle åbne.

Gerningsmændene forlod stedet i en sort VW Passat stationcar eller en Skoda Octavia stationcar i ukendt retning.

Vidner har set et tilsvarende køretøj holde ved en ubebygget grund på Grunderupvej i Kongsted i nærheden af Dyssevej. Bilen er set på stedet i dag i tidsrummet mellem kl. 8 og 9.

Politiet søger vidner, der har opholdt sig i området ved Grunderupvej og Dyssevej i Kongsted i dag i tidsrummet mellem kl. 8 og kl. 8.50.

Samtidig er politiet meget interesseret i oplysninger fra vidner, der kan have bemærket røvernes bil (VW Passat stationcar eller Skoda Octavia stationcar) i området ved Kongsted Sparekasse i tiden fra kl. 8.50 til kl. ca. 10.10, hvor røverne forlod stedet.

Der blev talt dansk i forbindelse med røveriet, men der er endnu ingen brugbare signalementer af de fire gerningsmænd, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.