23. april 2024

Ole Sohn besøgte i dag Vækstfabrikken i Slagelse. PR Foto.

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn besøgte i dag Slagelse. Formålet var at møde Slagelses borgere og de virksomheder, der har plads på Slagelses Vækstfabrik.

Ole Sohn besøgte i dag Vækstfabrikken i Slagelse. PR Foto.

Mange mennesker var mødt op for at møde Erhvervs- og Vækstminister, og alle var inviteret til en uformel samtale om de udfordringer virksomhederne møder.

– Vi har behov for at skabe nye virksomheder og nye arbejdspladser i Danmark. Her er Vækstfabrikkerne et rigtig interessant initiativ, som netop går ind og understøtter iværksætteriet. Vækst ligger højt på regeringens dagsorden, og vi er meget interesserede i de erfaringer, der er gjort rundt i Danmark, sagde Ole Sohn efter besøget.

Der er i alt 20 pladser på Vækstfabrikken i Slagelse, som er en del af i alt 7 åbnede Vækstfabrikker i Region Sjælland. 18 virksomheder har pt. købt en plads i Slagelse. Væksthus Sjælland, der driver projektet Vækstfabrikkerne, er meget glad for udviklingen på Vækstfabrikken i Slagelse.

– Der har været stor søgning til Vækstfabrikken i Slagelse. Kernen i en plads på Vækstfabrikken er et vækstforløb med konsulentsparring, kompetenceudvikling og mentorordning. Hvert forløb lægges fuldstændig individuelt. Det giver små virksomheder de bedst mulige rammer for at udvikle sig, fortæller direktør i Væksthus Sjælland, Mads Váczy Kragh.

Vækstfabrikken i Slagelse, der startede i foråret, er finansieret af Slagelse Kommune og Den Europæiske Fond for Regional Udvikling.

På Slagelse kommune er man glade for successen.

– Både nye og gamle virksomheder skal have de bedst mulige forhold til at udvikle sig her i kommunen. Vi har meget fokus på, hvordan vi udvikler og styrker erhvervslivet i Slagelse Kommune, og her er Vækstfabrikken et rigtig stærkt kort. Der er brug for nye arbejdspladser i kommunen, og vi oplever, at der er et rigtig stort potentiale i de virksomheder, der har plads på Vækstfabrikken, slutter borgmester Lis Tribler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.