20. april 2024

Ejendomsmægleren home Charlottenlund/Klampenborg v/ Arne Skafdrup har solgt Hambros Allé 32, en af Danmarks dyreste boliger.

’Bella Vista’ er solgt. Ejendommen, der er beliggende i første række til Øresund, blev udbudt til salg i september til 60 mio. kr.

Statsautoriseret ejendomsmægler Arne Skafdrup, indehaver af home Charlottenlund/Klampenborg, bekræfter, at ejendommen er solgt, men han har i øvrigt ingen kommentarer til handlen.

Villaen ligger i den absolutte sværvægtsklasse. Den var Danmarks dyreste nogensinde, da erhvervsmanden Erik Damgaard i 2008 solgte boligen for 75 mio. kr til eks-bokser Hans Henrik Palm.

“Bella Vista er måske den mest imposante villa i Hellerup med egen strandgrund og bade-/bådebro. Villaen har gennem de seneste tre år gennemgået en altomfattende og smagfuld renovering til en anslået sum af 30 mio. kr.,” lyder beskrivelsen fra home Charlottenlund/Klampenborgs salgsmaterial.

Her får køberen alt, hvad hjertet kan begære. Fra alarmsystem med tv-overvågning, gennemgående opholdsstue med panoramaudsigt til sundet, spisestue til 40 personer, eget badeværelse til børneafdelingen, tempereret vin rum til eget fitnessrum.

Trods et generelt presset boligmarked oplever Arne Skafdrup i 2. halvår af 2011 en stærkt stigende interesse fra beslutningsdygtige købere i den dyre ende af prisskalaen.


View Larger Map

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.