16. april 2024

Trafik: Igen i år sætter DSB Dobbeltdækker-vogne ind i juletrafikken mellem Københavns Hovedbanegård og Aarhus H.

Danskere, der planlægger at fejre jul med familien i den modsatte ende af landet, kan med fordel vælge at rejse med toget.

Ligesom tidligere år indsætter DSB til jul Dobbeltdækker-vognene i trafikken mellem landsdelene, så der er siddepladser til alle.

– I dagene omkring jul har vi mange kunder, der ikke bruger os til daglig, og dem vil vi gerne give en god oplevelse. Vores 1. prioritet er, at der er siddepladser til alle, og derfor sætter vi ligesom tidligere år vores store Dobbeltdækker-vogne ind som forstærkning i trafikken mellem landsdelene, forklarer DSB’s trafikinformationschef Tony Bispeskov, der anbefaler kunderne, der ved, de skal af sted, til at købe billetter og reservere siddepladser allerede nu.

Reservér plads nu
– Vi ved fra tidligere år, at der er rift om de populære afgange i eftermiddagstimerne den 22. og igen den 23. december, og hvis man allerede nu ved, at man skal rejse på en af de to datoer, vil jeg råde til, at man køber billetter nu, siger han.

Er I en familie eller en flok venner, der rejser sammen, kan der være penge at spare med en DSB Minigruppe-billet. DSB yder 20 procent rabat til kunder, der rejser minimum tre og maksimalt syv sammen, og børn under 15 år rejser gratis.

– Med en DSB Minigruppe-billet kan to voksne og to børn rejse fra København til Aalborg for 742 kr., så der kan være penge at spare i forhold til at flyve eller skulle betale benzin og brotakst, forklarer Tony Bispeskov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.