15-årig sigtet for hærværk
Slagelse: To unge fyre spænede onsdag formiddag ud foran en politibil, der kørte forbi busstationen i på Ndr. Stationsvej i Slagelse.

Vidner signalerede til betjentene i bilen, at de to gutter skulle indfanges, men det lykkedes kun at løbe den en af dem op. Der var kort forinden smadret en rude i en bus på stationen med en flaske, og det var formentlig gerningsmændene, der forsøgte at stikke af.

Den ene, der blev tilbageholdt, var en 15-årig fyr fra Snertinge, som klokken 11.32 blev anholdt og sigtet for hærværk. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev løsladt efter afhøring ud på eftermiddag.

Politiet mener at vide, hvem de andre gerningsmænd er.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.