28. marts 2024

For første gang i bandets 20-årige historie drager Bo Kaspers Orkester på juleturné. Bandet lover et glöggduftende repertoire – naturligvis leveret med det der særlige glimt i øjet.

Bo Kasper – eller Bo Sundström som han hedder i det civile liv – boede en gang i København. Rygtet vil vide, at han ernærede sig som rengøringshjælp på Bispebjerg Hospital i den periode, og at det er her at grundstenen til hans store kærlighed til København blev lagt. Uanset om historien holder vand, er det i al fald sikkert, at Bo Kaspers og hans orkester holder meget af den danske hovedstad – og kærligheden er i den grad gengældt!

Utallige er de koncerter, hvor taget har løftet sig i begejstring over bandets lette popsange med særegne, finurlige tekster om livets veje og vildveje, spillet med lige dele inderlighed og drengerøvens begejstring for stadig – efter tyve år – at stå på scenen. Med alt lys på sig.

Denne gang tager bandet favntag med den største af alle traditioner, og måske den største af alle klicheer: JULEN. Foruden eget materiale lover bandet alt fra glöggduftende sange til napolitanske serenader og sentimentale sange fra storbyens baggårde.

Info:
Julekoncert: Bo Kaspers Orkester
Dato: Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 20.00
Sted: Koncerthuset, Emil Holms Kanal 20, København C.
Se mere på: dr.dk/koncerthuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.