900 kg hash beslaglagt – 14 personer anholdt

Udover hash, har politiet bl.a. også beslaglagt store pengebeløb. Foto: Københavns Politi.

København: Københavns Politi har anholdt 14 personer og beslaglagt i alt 900 kg hash

Igennem længere tid har Københavns Politi efterforsket en sag om indsmugling af hash til Danmark. I går tirsdag slog politiet til og beslaglagde 520 kg hash.

Sagen startede for ca. 5 måneder siden, efter at politiet havde modtaget oplysninger om en forestående indsmugling af hash med et skib fra Marokko. De marokkanske myndigheder fik anholdt 2 danske personer på skibet. Efterforskningen i Danmark blev intensiveret og førte til en dansk narko-organisation.

Efterforskningen, som blandt andet bestod i overvågning af flere mindre hashleverancer, førte til sidst politiet til Ringsted. I et industriområde kunne politiet således i går tirsdag om formiddagen anholde 3 personer, som var i færd med at laste flere papkasser fyldt med hash fra en flyttebil til en kassevogn. Ved aktionen beslaglagde politiet 520 kg hash.

Et andet sted, på en rasteplads i nærheden, kunne politiet anholde yderligere 2 personer, som var i færd med en overlevering af 70 kg hash.

Den en af de 2 personer viste sig at have tilknytning til en gård på Næstved-egnen, og da politiet aflagde gården et besøg fandt de under ransagningen yderligere 100 kg hash, 1 pistol samt 2,1 millioner kroner.

Som en udløber af aktionen er der i løbet af tirsdagen ransaget flere steder og yderligere 9 personer blev anholdt og i alt er 900 kg hash samt ialt 2,3 millioner beslaglagt.

Antallet af anholdte er således oppe på 14 personer. 12 af dem vil blive fremstillet i Dommervagten i løbet af i dag.

Læs også:
6 personer er foreløbig fængslet i stor hashsag
Endnu fem personer fængslet i hash-sag
Politiet forventer flere anholdelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.