28. marts 2024

Maribo: Flere politibiler var natten til lørdag involveret i en biljagt, der endte med at en politibil blev påkørt frontalt.

Natten til lørdag kørte en politibil på Maribo Landevej mod Rødby, og her mødte betjentene en personbil, som de besluttede at standse og kontrollere.

Det var føreren af personbilen ikke indstillet på og fortsatte mod nord med høj hastighed. Politiet fulgte efter bilen gennem Maribo, hvor den både kørte over for rødt og mod ensretningen i Østergade. Føreren fortsatte ad Vestre Landevej mod Bandholm, nu fulgt af flere politibiler, og først på Thousigvej kunne bilen standses – det vil sige, at den kørte frontalt ind i en politibil, men med lav hastighed.

I bilen var der foruden føreren to passagerer. Føreren – en 30-årig mand fra Maribo, der ikke havde noget kørekort – blev anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, og da en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, blev han også sigtet for spirituskørsel.

Undervejs havde en passager kastet en pakke ud af bilen, og det viste sig at være en pose med 1,1 gram amfetamin. En 31-årig kvinde fra Rødby, som var med som passager i bilen, blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den anden passager i bilen, en 22-årig kvinde fra Rødby, blev anholdt og taget med til politistationen i Nykøbing til afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.