Tre unge dræbt i ulykke – bilen var stjålet
Køge: Høj hastighed var formentlig medvirkende årsag til, at tre unge mænd blev dræbt i et solouheld i morges.

– De indledende undersøgelse har godtgjort, at den forulykkede bil – en sort Hyundai Getz – blev ført med høj hastighed ad Ølbyvej mod sydøst. I en svag højrekurve mistede føreren af uvisse årsager kontrollen over bilen, hvorfor den fortsat over i den modkørende vejbane og op over kantstenen, hvor den snittede en lygtepæl. Bilen fortsatte herefter 30-40 meter fremad, hvorpå man frontalt påkørte et vejtræ, hvilket bragt bilen til standsning, oplyser vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi Lars Galasz.

Han oplyser også, at der er omfattende skader på bilen, som nærmest er delt i 2.

En bilinspektør har lavet en foreløbig undersøgelse af bilen og uheldsstedet, som viser, at hastigheden på uheldstidspunktet har været ”over 100 km/t.” Om vejret har haft indflydelse på uheldet ved politiet ikke.

Det har vist sig, at bilen de tre unge kørte i var stjålet.

Havde ikke kørekort
Bilens fører, en 18-årig mand fra Køge, havde ikke erhvervet kørekort. Der er udtaget en blodprøve, som Retskemisk Institut nu vil analysere, for at se om den dræbte var påvirket alkohol. Det er sket, selvom politiet ikke er fundet tegn på ulykkesstedet, der viser at de unge havde drukket alkohol. Der vil gå nogle dage, før politiet får svar på prøven.

Udover den 18-årige fører af bilen, blev også en 17-årig mand og en 19-årig mand, begge fra Køge, dræbt i ulykken.

123456789

One thought on “Tre unge dræbt i ulykke – bilen var stjålet

  1. Det er fuldstændig meningsløst, hvorfor skal det have lov at forsætte? De unge kører alt for vanvittigt i trafikken. Det ender j galt, de tror de er uovervindlige, og seje. Bilen bliver gasset, dækkene de skal hvine, der skallaves så meget hjulspnd som muligt. Føren af af bilen tror han er en “fandens karl”.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.