Embedslægen: Forurenet vand kan give opkastninger
København: Embedslægen i Region Hovedstaden opfordrer Københavnerne til at koge vandet.

Vandet i store dele af København og Frederiksberg kan være forurenet. En prøve har vist bakterier i vandet og i den forbindelse siger embedslægen i Region Hovedstaden:

– Hvis man indtager vand med E.coli –bakterie, kan det under uheldige omstændigheder give kortvarig opkastning og/eller diarre. Ved længerevarende sygdom bør der søges læge. Al vand til drikke, madlavning og opvask skal koges inden brug.

Det berørte område er nord for Roskildevej – dvs Nørrebro, Østerbro, Brønshøj, Husum, Tingbjerg, Bispebjerg, Vanløse og Frederiksberg, samt hele Indre By og Christianshavn) og hele Frederiksberg Kommune.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.