Aktion mod rockere i Ishøj

Ishøj: En storstilet aktion mod Hell’s Angels klubhus i Ishøj, afslørede narkotika og våben.

Lørdag gennemførte Københavns Vestegns Politi en aktion ved rockergruppen Hell’s Angels klubhus på Industrikrogen i Ishøj. Ved aktionen, som var et koordineret samarbejde mellem andre politienheder og SKAT, blev der truffet ca. 160 personer.

Tre personer blev sigtet for at besidde narkotika i små mængder. Den ene – en 25-årig mand fra København – blev sigtet for at have lidt kokain, en 31-årig kvinde fra København havde tre gram hash, og en 45-årig mand fra Gladsaxe havde to gram hash.

Desuden blev der fundet 89 gram hash i et skur ved klubhuset.

En kun 16-årig pige fra Ølstykke blev sigtet efter våbenloven, fordi hun havde to sprays med tåregas. Hendes værger blev underrettet.

En 19-årig mand fra Ølstykke, som kørte i en Mercedes, blev skønnet spirituspåvirket. Han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund politigård, mens hans bil blev beslaglagt af SKAT på grund af manglende afgift.

SKAT inddrog i øvrigt penge hos to skyldnere og indledte undersøgelser af tre andre personers skatteforhold, fordi de kørte i firmabiler uden at have angivet at have fri transport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.