25. april 2024

Der er masser af musik til publikum på årets Ringsted Festival. PR Foto: Bille.

Der er masser af musik til publikum på årets Ringsted Festival. PR Foto: Bille.

Ringsted: Når Ringsted Festival slår portene op på torsdag bliver det til tre dage med masser af musik og hygge.

Der er nasser af store navne på programmet i år. Torsdag spiller f.eks. Outlandish og Aqua på Anlægsscenen. Joye Moe og Kato er blandt de optrædende på Reaktoren. I Pamperhalle kan man f.eks. høre Kandis og De Glade Sømand og selv på Kopimaskinen (hvor kopi-bandsne spiller) er der flot udvalg md bl.a. Rammstein Jam og Michael Jackosn Tribute.

Fredag byder på Hej Matematik, Alfabeat, Sanne Salomonsen, Infernal og Hermes Hause Band på Anlægsscenen, mens der i Reaktoren bl.a. bydes på Rune RK og Nordstrøm. Pamperhalle giver sine besøgende mulighed for bl.a. at opleve Jørgen De Mylius Eldoradomix og Cantus Tyrolerorkester. I Kopimaskinen kan man f.eks. opleve E-street Jam og Rigtige Mænd, der spiller henholdsvis Bruce Springsteen & The E-street Band og TV2 numre.

Hvis man troede at alt det gode blev brændt af på festivalens første dage, så tager man fejl. Lørdag spiler bl.a. Eric Gadd, Lars Lilholt , Sort Sol og Nik & Jay på Anlægsscenen. I Reaktoren kan mand bl.a. høre Lucy Love og Red Warzawa. I Paperhaller er det f.eks. Fede Finn & Funny Boyz, Hardinger/Thorup og Diskofil, som leverer den musikalske underholdning. I Kopimaskinen kan man lørda høre bl.a. Die Herren og Robbie Williams Jam.

Ringstedfestival starter torsdag d. 4. august og varer til og med lørdag d. 6. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.