20. april 2024

Herlev: Tre unge mænd på 14, 16 og 17 år, er blevet dømt for i fællesskab at have planlagt og udført et voldeligt røveri med kniv mod en kiosk på Herlev Bygade. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Røveriet skete cirka klokken 20 den 9. maj 2011. En af de unge indfandt sig maskeret i kiosken på Herlev Bygade og truede med vold og en kniv en medarbejder til at udlevere kontanter. Herefter flygtede han til fods ud på Kobbervej, hvor en knallert med fører ventede på ham.

Cirka klokken 20.30 ankom en politipatrulje til Smørmosen. Her traf de fire unge, den ene mindreårig, med knallert og udbytte fra røveriet. De tre blev anholdt, fremstillet og varetægtsfængslet frem til dommen i går.

Den 14-årige blev idømt otte måneders fængsel, hvoraf de tre var ubetingede. Da han netop sad varetægtsfængslet i tre måneder, blev han løsladt efter dommen.

Den 16-årige modtog en fællesstraf på et år og tre måneders fængsel – seks måneders ubetinget, ni betinget. Han modtog dommen og blev løsladt til senere afsoning.

Den 17-årige fik en fællesstraf på et år og fire måneders ubetinget fængsel. Han har anket til frifindelse og er fortsat fængslet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.