28. marts 2024

Det var fra dette tårn på Roskilde Festivalen at en 35-årig kvinde faldt i døden. Foto: Henry/112-taastrup.dk

Det var fra dette tårn på Roskilde Festivalen at en 35-årig kvinde faldt i døden. Foto: Henry/112-taastrup.dk

Roskilde: Der var tale om selvmord, da en 35-årig tysk kvinde i går døde efter et fald fra et 31 meter højt tårn.

På baggrund af politiets efterforskning og vidneforklaringer, konkluderer politiet, at der var tale om et selvmord. Det oplyser kommunikations-medarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Vidner har set kvinden træde ud på en platform uden for hegnet, hvorfra hun er faldet ned.

Carsten Andersen oplyser, at der i dag er blevet afholdt retslægeligt ligsyn, og at man har besluttet, at kvinden skal obduceret.

Der blev også udtaget prøver af den afdøde for at undersøge, om hun var påvirket af spiritus, medicin eller andet. Politiet forventer, at der kan gå nogen tid, før resultatet af de kemiske undersøgelser er kendt.

Tårnet, som kvinden sprang ud fra, blev sikkerhedsundersøgt af politiet før festivalen, og efter episoden i går var politiet og arbejdstilsynet igen til stede i tårnet. I forbindelse med undersøgelserne i går blev ikke fundet ting, der gav anledning til kritiske bemærkninger fra arbejdstilsynet.

Kvindens familie underrettet
Det tyske politi har nu underrettet den afdøde kvindes broder og fader om dødsfaldet. De vil tage sig af det rent praktiske i forbindelse med udleveringen af den afdøde til Tyskland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.