26. april 2024

Roskilde: Der har i de seneste dage været en del polimik omkring et privat arrangement på et område ved Roskilde Festivalen kaldet “Love Camp”. Nu beskylder Roskilde Festivalen det private arrangement for at snylte.

“Love Camp er et privat initiativ, som tjener penge direkte til bagmændene – omsætningen vil gå fra Roskilde Festival, hvor alt overskud gives til almennyttige formål og lokale foreninger.”, skriver Roskilde Festival på sin hjemmeside.

“Bag Love Camp står Roskilde Plantemiljø v. Keld Bjergegaard samt firmaet Intouch. Roskilde Festival har forsøgt at leje arealerne, som Love Camp foregår på, af Keld Bjergegaard, men de seneste år er priserne blevet skruet pludseligt i vejret tæt under festivalen, og senest til 2011 har arealet været tilbudt til lejepris på over 1 million kroner for noget, der normalt kan lejes for 100.000 andetsteds – altså mere end 10 gange prisen. Derfor har det ikke været muligt for Roskilde Festival at leje arealerne.

Roskilde Festival oplever, at initiativet alene handler om at snylte på Roskilde Festival som arrangement og udnytte Roskilde Festivals publikum til privat vinding.”

Tager afstand fra Love Camp
“Roskilde Festival kan kun tage afstand fra initiativet, som skaber store problemer ift. støj, naboer og trafik. Praktisk og afviklingsmæssigt er tiltaget kun til gene for Roskilde Festival – på ingen måde en hjælp eller en service for publikum.”, skriver Roskilde Festivalen, der ikke ønsker at deltage i et interview om sagen.

Love Camp er klar – men må ikke åbne
Love Camp var klar til at åbne lørdag aften, men det viste sig, at man ikke havde fået alle godkendelser i hus inden. Derfor måtte folkene bag meddele gæsterne, at de alligevel ikke kunne komme ind på Love Camp.

På Love Camps Facebook-profil skriver folkene bag, at man nu arbejder på at få tilladelserne i hus:

“Vi ønsker ikke at komme på tværs af myndighederne og arbejder 24/7 på at imødekomme alle nye tiltag der ønskes fra myndighederne. Derfor er det usikkert hvornår Love Camp åbner dørene…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.