19. april 2024

Hedehusene: En 20-årig mand fra Hedehusene er idømt to og et halvt års fængsel for tyverier og røverier i sit eget lokalområde.

Den 11. maj stjal to unge forbikørende mænd på knallert en 77-årig kvindes taske på Hovedgaden i Hedehusene, så hun faldt og brækkede armen.

Københavns Vestegns Politi frigav fotos af gerningsmændene og bad offentligheden om hjælp til at identificere dem.

Ca. 30 borgere fra lokalområdet kontaktede Lokalpolitiet i Albertslund, hvilket førte direkte til anholdelser af to mistænkte den 30. maj. De to anholdte mænd på 17 og 20 år var begge fra Hedehusene og blev varetægtsfængslet samme dag.

I fredags den 10. juni blev den 20-årige dømt for tyveriet mod den ældre kvinde, for et lignende tyveri dagen før på Charlottegårdsvej og for tre røverilignende forhold i Charlotteager.

Retten i Glostrup takserede hans forbrydelser til to og et halvt års fængsel. Hans 17-årige medmistænkte er fortsat varetægtsfængslet og afventer sin dom.

– Jeg takker de mange borgere, som kontaktede os. Deres oplysninger ledte os direkte til de to unge mænd, siger efterforskningsleder Carsten Møller Christensen, Lokalpolitiet i Albertslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.