Røveri mod Aldi

Slagelse: Mandag klokken 19.02 blev Aldi på Idagårdsvej i Slagelse udsat for røveri.

En mand kom ind i butikken og truede personalet med en køkkenkniv til at åbne kasseapparatet. Herefter dykkede han selv ned i kassen og tog pengesedler og nogle møntruller, som han stoppede i en grønlig plasticpose. Røveri løb ud af butikken og forsvandt ad stisystemet.

Røveren beskrives som: Mand, omkring 20-25 år, ca. 175 cm høj, skaldet, iført en mørkeblå elefanthue med huller til øjnene, sort Adidas træningstrøje og mørke cowboybukser. Han var fedladen og talte dansk uden accent.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.