Politiet advarer mod Cash Trapping i hæveautomater
Nordsjælland: Nordsjællands Politi advarer mod svindel med pengeautomater.

Flere borgere i Nordsjælland har gennem den seneste måned oplevet, at det ikke blev kom nogen pengesedler ud af automaten, når de har forsøgt at hæve penge i en kontant- eller hæveautomat.

Nordsjællands Politi har efterfosket sagen og det viser sig nu, at der er blevet indsat en skinne over udbetalingssprækken, som fanger pengesedlerne, og kunden må gå uden kontanter, og når kunden så den efterfølgende hverdag retter henvendelse i sin bank, var pengene blevet trukket på kontoen.

Nordsjællands Politi advarer nu borgerne problemet og oplyser, at man staks skal kontakte politiet og blive på stedet, hvis der ikke kommer nogen pengesedler ud af automaten når man forsøger at hæve.

Hvis der under hævning i automat ikke kommer nogen pengesedler ud af automaten, bedes man straks kontakte politiet og forblive på stedet indtil politiets ankomst.

Man skal helst ikke lade andre betjene automaten inden politiet er tilstede, for, det kan nemlig være gerningsmanden til ”cash-trapping’en”, der derved fjerner skinne og kontanter.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.