Aktion mod Bandidos i Ballerup

Ballerup: Ved en aktion i morges mod et Bandidos-tilholdssted fandt politi og SKAT blandt andet våben og hash. Et 26-årigt Bandidos-prøvemedlem fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling

Københavns Vestegns Politi har i dag i samarbejde med Task Force Øst, Københavns Politi, Rigspolitiet (NEC) og SKAT gennemført en politiaktion mod Bandidos i Ballerup.

Politiet rykkede lidt efter kl. 6 i morges ind på Bandidos rockernes tilholdssted på Mosevej i Ballerup, samtidig med at man rykkede ind på en adresse i København.

– Aktionen var et led i den såkaldte Al Capone-indsats, hvor politiet og SKAT går efter rocker- og bandemedlemmers ulovlige og uretsmæssige værdier, siger efterforskningschef Jørgen Skov Isalin, Københavns Vestegns Politi.

Ved aktionen blev der fundet to skarpladte skydevåben, en enhåndsbetjent foldekniv og ca. et kg hash. Der blev endvidere sikret en del dokumenter og regnskaber.

Det blev konstateret, at man på stedet har omgået elselskabets måler og således har stjålet strøm.

SKATs pantefoged har beslaglagt en bil og en motorcykel, mens der er foretaget udlæg i en anden motorcykel.

Endelig har politiet indbragt en Harley Davidson motorcykel idet det mistænkes, at der er tale om en forfalskning.

Et 26-årig prøvemedlem fremstilles i grundlovsforhør sigtet for besiddelse af det ene skydevåben og en stor del af den fundne hash.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.