18-årig fængslet i sag om flere blufærdighedskrænkelser
Greve: En 18-årig mand fra Greve er bkevet varetægtsfængslet, sigtet for mange tilfælde af blufærdighedskrænkelse i greve.

Lokalpolitiet i Karlslunde anholdt fredag ved middagstid en 18-årig mand fra Greve, der sigtes for blufærdighedskrænkelse og husfredskrænkelse ved at trænge ind i haver og huse i Greve i perioden fra efteråret 2010 og til nu.

Gennem efteråret og vinteren har lokalpolitiet i Karlslunde i tæt samarbejde med specialgruppen i Køge og hundeafdelingen lavet adskillige observationer og andre efterforskningsmæssige tiltag i et forsøg på at anholde gerningsmanden.

Den 18-årige blev set torsdag aften under en af politiets observationer, og fredag valgte lokalpolitiet i Karlslunde at slå til.

Han sigtes for i 15-20 tilfælde at have krænket blufærdigheden i villakvarter i Greve. I nogle tilfælde er kan gået ind i huse, hvor en dør ikke har været låst og i andre tilfælde har han opholdt sig i haver m.v.

Den 18-årige, der ikke er kendt af politiet i forvejen, har tilstået en lang række af forholdene.

Han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i kriminalretten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 12. maj. Midt- og Vestsjællands politi oplyser, at der arbejdes på, at han under sin varetægtsfængsling kommer under psykiatrisk behandling.

123456789

Skriv et svar