18-årig fængslet i sag om flere blufærdighedskrænkelser
Greve: En 18-årig mand fra Greve er bkevet varetægtsfængslet, sigtet for mange tilfælde af blufærdighedskrænkelse i greve.

Lokalpolitiet i Karlslunde anholdt fredag ved middagstid en 18-årig mand fra Greve, der sigtes for blufærdighedskrænkelse og husfredskrænkelse ved at trænge ind i haver og huse i Greve i perioden fra efteråret 2010 og til nu.

Gennem efteråret og vinteren har lokalpolitiet i Karlslunde i tæt samarbejde med specialgruppen i Køge og hundeafdelingen lavet adskillige observationer og andre efterforskningsmæssige tiltag i et forsøg på at anholde gerningsmanden.

Den 18-årige blev set torsdag aften under en af politiets observationer, og fredag valgte lokalpolitiet i Karlslunde at slå til.

Han sigtes for i 15-20 tilfælde at have krænket blufærdigheden i villakvarter i Greve. I nogle tilfælde er kan gået ind i huse, hvor en dør ikke har været låst og i andre tilfælde har han opholdt sig i haver m.v.

Den 18-årige, der ikke er kendt af politiet i forvejen, har tilstået en lang række af forholdene.

Han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i kriminalretten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 12. maj. Midt- og Vestsjællands politi oplyser, at der arbejdes på, at han under sin varetægtsfængsling kommer under psykiatrisk behandling.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.