Motorcykelsæsonen er igang
Motorcykel sæsonen er igang. Foto: Rolf Larsen.

Hele landet: Der var i år færre motorcyklister på vejene under politiets motorcykelkontrol – måske på grund af det dårlige vejr i perioden.

Ved starten på motorcykelsæsonen iværksatte politiet en landsdækkende målrettet indsats rettet mod motorcyklisterne og deres adfærd i trafikken. Indsatsen fandt sted i perioden fra onsdag den 30. marts til og med fredag den 1. april 2011.

Vejret omkring åbningen af motorcykelsæsonen og herunder Bakkens åbning var ikke på motorcyklisternes side. Det dårlige vejr har formentlig i nogen grad påvirket antallet af motorcyklister på vejene i kontrolperioden.

Samlet set blev der afviklet 35 kontroller i perioden og der blev standset 655 køretøjer. Der blev konstateret 258 forseelser, hvoraf 35 blev begået af motorcyklister.

123456789

Skriv et svar