Skud mod politiet: Tre mænd anholdt
Nykøbing F.: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt tre mænd fra Falster, i alderen 26-39 år. De sigtes alle for forsøg på manddrab.

De tre mænd sættes i forbindelse med den dramatiske skudepisode, der fandt sted natten til torsdag den 17. marts 2011 på Tværvej ved Listrup på Falster, hvor en patrulje blev beskudt i forbindelse med en rutinemæssig kontrol af en hvid VW Caravelle.

To årvågne efterforskere fra lokalpolitiet i Nykøbing F. indfandt sig i går i anden anledning på en landejendom i Ønslev nord for Nykøbing F. Her bemærkede de reservedele, der antydede, at der var hugget en VW Caravelle op på stedet.

Den yderligere efterforskning styrkede formodningen om, at der var tale om den gerningsbil, som politiet har søgt i sagen siden den 17. marts 2011.

I løbet af eftermiddagen og aftenen fandt politiet frem til de tre mænd, der herefter blev anholdt på to adresser i Nykøbing F. De tre anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Nykøbing onsdag klokken 12.00 med krav om varetægtsfængsling. Af hensyn til den videre efterforskning i sagen vil politiet anmode om, at retsmødet må finde sted for lukkede døre.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.