24. april 2024

Slagelse: Flere steder i Slagelse har der hen over weekenden været flere formentlig påsatte brande i biler og containere.

Ingen kom heldigvis noget til ved brandene.

Fredag klokken 12.20 var der ild i en bil, der holdt parkeret på Albert Ibsensvej. Politiet anholdt kort efter en 19-årig mand fra byen i forbindelse med ildspåsættelsen. Han blev sigtet for brandstiftelse. Klokken 17.18 fik politiet en anmeldelse om en bilbrand på Arnskovsvej, og et par timere senere klokken 19.14 gik det ud over beboerhuset “Oasen”, hvor det dog kun blev til et forsøg på ildspåsættelse.

Tidligt lørdag morgen klokken 6.23 måtte politi og brandvæsen igen rykke ud til en brand i en container på Albert Ibsensvej. Natten til søndag klokken 3.15 udbrændte en bil på Søndermarksvej i Slagelse, og kort efter fik politiet en melding om en mindre brand i en container på Byskov Allé.

Søndag aften klokken 22.50 var der ild i en varebil, der holdt parkeret på Albert Ibsensvej. I den forbindelse blev en 22-årig mand fra byen anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, da han talte ualmindelig grimt til politibetjentene på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.