18. april 2024

Trafik: I løbet af i går gennemførte politiet en større aktion i samarbejde med Skat på rastepladserne ved Køge Bugt Motorvejen.

Fra kl. 08.00 til kl. 14.00 standsede politiet 350 køretøjer, heraf 50 lastbiler, der blev kontrolleret af henholdsvis politi og skat. De 15 af lastbilerne var udenlandsk indregistreret.

Aktionens udbytte var ca. 50 sager. Her af 6 i form af overtrædelse af køre/hviletidsbestemmelserne, 2 om overlæs , 1 om ændringer af kontrolapparat til køre/hviletid, 4 hastighedssager med og uden betinget frakendelse , 4 sager om tale i håndholdt mobiltelefon, 10 om kørsel i frakendelsestiden eller uden førerret, 5 selesager, 1 sag om stjålne nummerplader, 3 sager med inddragelse af nummerplader grundet restance og 3 sager om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Skat undersøgte forhold om et antal køretøjers registreringsforhold, der blev gennemført fogedforretninger, der indbragte 60.000 kr. i kontanter samt andre værdier i form af smykker, fladskærmstv m.v som følge af gæld til det offentlige.

Politiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi, Jens Børsting syntes de mange sager er bekymrende.

– I betragtning af det standsede antal køretøjer vurderes de mange sager at være bekymrende. Der blev standset 350 køretøjer, og man kan kun gisne om, hvordan situationen er blandt de mange, som ikke blev standset og kontrolleret under aktionen, siger Jens Børsting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.