20. april 2024

Hele landet: Foråret har ramt Danmark. Og det vil isproducenten Frisko og kioskkæden 7-Eleven fejre ved at dele gratis is-nyheder ud til de forårshungrende danskere.

Det sker i dag fra kl. 14.00 i alle landets 158 7-Eleven butikker. Med i alt 60.000 is er det den største gratis is-uddeling i Friskos historie.

45.000 gratis is blev revet væk, da Frisko og 7-Eleven sidste år i marts gik i samarbejde om at byde foråret velkommen. Det landsdækkende arrangementet blev noget af et tilløbsstykke, så i år er der lagt 60.000 is-nyheder på køl.

– Hos Frisko har vi set frem til igen at kunne dele glæde og byde danskerne på gratis is fra årets is-kort, som i år er fyldt op med flere nyheder end nogen sinde før, siger Jakob S. Knudsen fra Frisko.

Med i alt 60.000 is er det den største gratis uddeling af is i Friskos og 7-Elevens historie. Der vil blive uddelt gratis is fra alle landets 158 7-Eleven butikker – herunder også alle Shell/7-Eleven, de nye 7-Eleven butikker på landets togstationer og fra 7-Eleven langs Kystbanen.

På sæsonens is-kort er Frisko klar med i alt 12 nyheder. Til årets store gratis is-event har Frisko og 7-Eleven udvalgt fem af nyhederne.

– Alle årets is-nyheder på kortet er en god blanding af forfriskende sodavandsis, sprøde vafler, uimodståelig flødeis og lækkert chokoladeovertræk, der kan få smilet frem på selv den mest kræsne is-nyder. Til den gratis uddeling har vi udvalgt fem iskolde nyheder, som jeg håber, vil puste lidt til danskernes forårsfornemmelser, siger Jakob S. Knudsen, der igen i år selv trækker i arbejdstøjet og deltager i den store uddelingsfest.

De fem nyheder, som 7-Eleven og Frisko uddeler gratis, er: Magnum Ghana, Cornetto Enigma Hasselnød, Cornetto Enigma Vanille & Hindbær, Solero Orange og Daim Pear Dream.

Den gratis is-uddeling starter torsdag d. 17. marts kl. 14.00 og fortsætter så længe, der er kampagne-is på lager i landets 158 7-Eleven butikker. Men når fryseboksen er tom, slutter festen – så man må nok hellere komme fem minutter før end fem minutter efter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.