28. marts 2024

Dalby: Tre unge blev torsdag formiddag anholdt efter tyveri af benzin.

En bil med tre unge mænd tankede torsdag klokken 9.45 benzin på Shell-tanken på Vordingborgvej i Dalby, men personalet syntes, de optrådte mistænkeligt. Umiddelbart efter kørte de da også fra stedet uden at betale.

Et vidne fulgte efter bilen, som kørte ad Sydmotorvejen, og i Bårse forsøgte han at standse bilen, men den ene af de unge mænd truede med koben. Da politiet kom til stedet kort efter, smed de tre bilen ved stadion og løb fra stedet, men de blev alle tre anholdt klokken 10.30 på Ådalsvej.

Det viste sig, at der var tyvekoster i den bil, de var kørende i – blandt andet et fladskærms-tv, digitalkamera og sølvtøj, der stammede fra et indbrud, der var sket i løbet af morgenen i et hus på Tågerupvej i Tågerup.

Der var tale om en 19-årig mand og en 21-årig mand fra Haslev og en 22-årig mand fra Præstø. Hos den 21-årige fandt betjentene også 27,5 gram hash.

De blev alle tre sigtet for tyveri af benzin og indbrud, og den 19-årige – som havde truet med et koben – blev sigtet for trusler på livet, mens den 21-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

To af de unge mænd blev løsladt efter afhøring på politistationen i Næstved, mens den 22-årige fremstilles i grundlovsforhør i retten i Næstved i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.