Politiet beder om hjælp: Hvem er denne mand?

Politiet beder om hjælp til at identificere denne mand. Foto: Politiet.


København: Københavns Politi søger hjælp til identificering af ukendt person, som den 24. februar 2011 blev indlagt på Rigshospitalet.

Københavns Politi, Station Amager, søger offentlighedens hjælp til identificering af manden, som ikke selv har været i stand til at fortælle, hvem han er.

Manden beskrives som: 25-30 år gammel, ca. 180-185 cm høj og kraftig af bygning. Kort mørkeblondt hår, europæisk type. Han var Iført rød hættetrøje med lynlås af mrk. Nike med Manchester United logo påsyet venstre bryst, derunder Rød sweatshirt med blåt logo påskrevet “Spider Sport” på brystet, Blå cowboybukser af mrk. CANDA samt sorte basketstøvler af mrk. Nike. Han har et ufærdigt FCKs logo tatoveret på ryggen.

Manden har denne ufærdige FCK tatovering på ryggen. Foto: Politiet.


Han lider måske af hukommelsestab og har ikke været i stand til selv at fortælle, hvem han er, ligesom han var ved indlæggelsen ikke var i besiddelse af ID eller andet, som kunne vise, hvem han er.

Politiet beder derfor om hjælp til at finde ud af, hvem han er. Henvendelse kan ske til station Amager på telefon 35 21 34 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.