Skandaler sælger Henriette Kjærs hus

Hellerup: Flere ejendomsmæglere er enige i, at Henriette Kjærs villa bliver lettere at få solgt som følge af den seneste tids omtale af parret.

Henriette Kjær (K) og hendes mand Erik Skov Pedersen har sat deres Hellerup-villa til salg.

Men i forhold til andre af landets boligsælgere har de en kæmpe fordel – nemlig at de den seneste tid har været badet i skandaler, som gang på gang har ryddet forsiderne.

– Det er huset, man køber, ikke dem, der bor i det. Så jeg mener, at det kun er en fordel for salget, at der er fokus på parret, siger kendis-mægleren Jan Fog, der sælger liebhavervillaer som speciale.

Han vurderer, at en god skandale aldrig har skadet et huskøb. Heller ikke selv om den ene part lige nu sidder i varetægtsfængsel på grund af anklager om bedrageri for millioner.

– Omtale skader jo aldrig. Det er bare en alternativ form for markedsføring. Hvis der er nogen, der får øje på huset af den vej, kan det være, der er købere, der ellers ikke ville have set det, vurderer Jan Fog.

Danbolig bakker op om vurderingen fra kendismægleren.

– Det behøver ikke at være dårligt, at de har fået den her negative omtale, for nu er alle bevidste om, at de har boligen til salg. Og det kan også påvirke salget, at alle nu ved, at de vil have den solgt hurtigt, vurderer Danboligs kommunikationschef, Uffe Vind.

Men Henriette og Erik har et problem, lyder det fra ejendomsmæglerkæden. De har nemlig sat prisen på ti millioner kroner for højt.

– Det er lige i den høje ende, men jeg tror, at den kan sælges for ni millioner. Det er en attraktiv bolig, som ligger tæt på den internationale skole og ambassader med et købestærkt publikum, siger Uffe Vind.

Jan Fog er mere optimistisk.

– Jeg har tidligere ud fra fotos og beliggenhed vurderet den til cirka 10 millioner. Så selv om de ikke har valgt mig som mægler, har de da fulgt mit råd, siger Jan Fog, som dog ikke vil afvise, at parret er nødt til at slå lidt af prisen.

Boligen bliver solgt af Estate Mæglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.