Røveri mod Irma i Slagelse

Slagelse: Fredag klokken 19.36 var Irma i Stenstuegade i Slagelse udsat for røveri.

En mand kom ind i butikken og med en hobbykniv truede han en kassemedarbejder til at udleveret kassebeholdningen. Herefter løb røveren fra butikken på tværs af H.P. Hansens Plads i retning mod Herrestræde.

Røveren beskrives som mand, dansk, ca. 20 år, ca. 175 cm høj, spinkel. Iført brun og mørkegrøn jakke af mærket Fred Perry, jakken havde hætte med pelskrave. Sorte bukser, og i højre hånd havde han en blå, smal hobbykniv, som var rusten. I venstre hånd en gul affaldspose med snorlukning.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.