Busserne er på gaden igen
Sjælland og øerne: Alle de buslinjer, der i går var ramt af arbejdsnedlæggelser i Movias område, er i drift igen. Det betyder, at den normale bustrafik er genetableret her til morgen.

– Vi er kede af det besvær, vores kunder blev udsat for i går under den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse, og glæder os over, at busdriften er normaliseret igen, siger Dorthe Nøhr Pedersen, administrerende direktør i Trafikselskabet Movia.

Movia har igen i dag indkaldt ekstra personale i kundecentret til at besvare opkald fra alle de passagerer, der er i tvivl om, hvorvidt de kan tage bussen til arbejde igen. Desuden fremgår det af Moviatrafik.dk, at den normale bustrafik er genetableret.

Kunder, der har benyttet sig af rejsegarantien under den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse, skal inden 14 dage henvende sig til Movia for at få deres taxa-udgifter refunderet. Se reglerne for rejsegarantien på www.moviatrafik.dk/rejsegaranti

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.