23. april 2024

København: Der er andet end lækkert tøj, der har kronprinsessens interesse i øjeblikket.

Den tøjglade kronprinsesse vil ikke være blandt publikum til årets modeuge. Andre ting er vist vigtigere.

Hun kan selv bære alt fra pudderfarvede blondekjoler til knaldrøde hårbånd og er et modeikon både herhjemme og i udlandet.

Men selvom kronprinsesse Mary er vild med mode, og derfor også er protektor for modemessen Copenhagen International Fashion Fair (CIFF), så vil man ikke få hende at se til dette års modeuge.

– Det er ikke meldt ud, at hun kommer, fortæller Karin Rasmussen pressemedarbejder i CIFF, som åbner dørene for branchen i Bella Center i morgen som en del af Copenhagen Fashion Week.

Kongehuset bekræfter over for Newspaq, at kongehusets kalender heller ikke peger på, at kronprinsessen deltager i modeugen.

Mary har da også rigeligt at tage sig til på hjemmefronten, hvor tvillingerne endnu ikke er en måned gamle.

– Hun har jo lige fået børn, så det er nok lidt for tidligt. Men vi håber, at hun kommer i august, hvor vi har messe igen, siger Karin Rasmussen.

Dermed gør Mary ikke sin mand – kronprins Frederik – kunsten efter ved at tage et smut væk fra familielivet. Senest har vi set en jublende kronprins på tilskuerpladserne til VM i håndbold i Sverige.

Men selvom Mary ikke vil sidde på første række til diverse tøjvisninger, vil hun alligevel kunne følge lidt med i, om næste sæson byder på brede bukser, blondetoppe eller brun læbestift.

– Vi har sendt blomster, en lille ting og kataloger, så hun vil kunne mærke, at hun på en måde er med alligevel, siger Karin Rasmussen.

Kronprinsesse Mary har også selv optrådt som model flere gange. Senest i september, hvor både hun, kronprins Frederik, prinsesse Isabella og prins Christian stillede op til fotoshoot til det spanske magasin Vogue Ninõs.

Modeugen startede officielt i dag, onsdag, og varer til og med søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.