Royal indvielse i Børnehuset Anne-Mariegården

København: I fredags slog daginstitutionen Anne-Mariegården i Valby dørene op for en ny tilbygning, der giver plads til 24 nye børn. Det skete med deltagelse af Dronning Anne-Marie, der klippede snoren til de nye og forbedrede lokaler.

Tilbygningen er opført som en forbindelsesbygning mellem to selvstændige huse, hvorved der er skabt flere og bedre grupperum til børnene samt bedre forhold for personalet.

Institutionsleder Kenneth Jensen fortæller:

– Vi har glædet os rigtig meget, til byggeriet stod færdigt. Ud over et nyt flot hus har vi også fået de bedste rammer for vores arbejde med børnene. Med de nye børn får vi et langt bedre og mere naturligt flow fra vuggestue til børnehave, og udvidelsen betyder samtidig et bedre arbejdsmiljø, da tilbygningen og det nye flotte indgangsparti skaber en enhed, som vi ikke oplevede før.

Med den nye tilbygning er institutionen blevet udvidet med 6 vuggestue- og 18 børnehavebørn.

Anne-Mariegården blev indviet første gang i 1957 og er en af de tre prinsessegårde. De to øvrige er Margrethegården og Benediktegården, der også fungerer som daginstitutioner. Både ved Anne-Mariegårdens 25 års jubilæum og ved 40 års jubilæet var Dronning Ingrid æresgæsten.

Denne gang var det Dronning Anne-Marie, der kaster glans over den festlige lejlighed og klippede den røde snor til den nye tilbygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.