28. marts 2024

Politiet efterlyser nu denne kvinde efter forsøg på at stjæle dankort-koder i en pengeautomat i Hårlev på Stevns. Foto: Politiet.
Politiet efterlyser nu denne kvinde efter forsøg på at stjæle dankort-koder i en pengeautomat i Hårlev på Stevns. Foto: Politiet.

Hårlev: Politiet efterlyser en kvinde, som sættes i forbindelse med tyveri af dankort-koder gennem såkaldt skimning på pengeautomater.

Den 24. november sidste år blev der forsøgt opsat udstyr til skimning på en pengeautomat i Hårlev på Stevns. Før det, er det samme forsøgt flere gange i bl.a. Frederikssund i Nordsjælland.

Ved skimning, opsætter svindlerne elektronisk udstyr, som kan aflæse magnetstriben på et dankort og kreditkort og samtidig aflæse pinkoden, som kortets rette ejer taster ind. Derved kan svindlerne fremstille falske kort, som de kan hæve på i automater.

Der blev optaget video af personerne, og efterforskning har ledt politiet frem til nogle af svindlerne, der alle er rumænere. Men politiet mangler flere, blandt andet kvinden på billedet.

Midt- og Vestsjællands Politi afdeling for Økonomisk Kriminalitet vil meget gerne tale med kvinden, og politiet beder drfor om oplysninger, hvis nogen ved, hvor kvinden opholder sig.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.