27. april 2024

Økonomi: De sidste privatkunder fra den forhenværende Roskilde Bank bliver nu kunder i Arbejdernes Landsbank.

Banken vil hjælpe de 4.000 kunder til at få deres privatøkonomi på ret kurs igen. I Arbejdernes Landsbank ser man frem til at byde de nye kunder samt en række medarbejdere fra Roskilde Bank velkommen.

Nu kan Arbejdernes Landsbank inden længe byde velkommen til endnu flere kunder med en fortid i Roskilde Bank, idet banken netop har besluttet at overtage 4.000 privatkunder, som i forbindelse med Roskilde Banks lukning blev kunder i statens selskab, Finansiel Stabilitet.

Da Roskilde Bank måtte give op i 2008, blev hovedparten af Roskilde Banks filialer, kunder og medarbejdere overtaget af Nordea, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Fem filialer i hhv. Lyngby, Kalundborg, Federikssund, København og på Ro’s Torv i Roskilde med tilhørende kunder og medarbejdere blev overtaget af Arbejdernes Landsbank.
Ro og tryghed for kunderne

– Da vi i 2008 købte de fem filialer fra Roskilde Bank, var det med baggrund i et naturligt forretningsmæssigt potentiale i de pågældende filialer. Det er med samme afsæt, at vi nu har valgt at overtage de ca. 4.000 privatkunder, som forblev i statens selskab, Finansiel Stabilitet. Vi er samtidig glade for en løsning, der kommer branchen og staten til gode, og som ikke mindst skaber ro og tryghed for de mange kunder og medarbejdere, som kom i klemme i forbindelse med lukningen, siger Gert R. Jonassen, som er ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, og fortsætter:

– Det er jo ingen hemmelighed, at mange af de kunder, som Staten og Finansiel Stabilitet overtog, havde og fortsat har økonomiske udfordringer. I Arbejdernes Landsbank har vi særlig fokus på at rådgive danskerne om deres privatøkonomi, og vi ser frem til, sammen med de nye kunder, at få skabt et grundlag for at genoprette deres økonomi – til glæde for såvel dem som os.

En ny start
For at skabe den bedst mulige situation for de 4.000 nye privatkunder opretter Arbejdernes Landsbank en ny, midlertidig filial i Glostrup, hvor medarbejdere fra Arbejdernes Landsbank samt en række medarbejdere, der følger med over til Arbejdernes Landsbank fra Roskilde Bank/Finansiel Stabilitet, sammen vil tage imod kunderne. Hos banken glæder man sig
både til at tage imod de nye medarbejdere og de nye kunder:

– Det vigtigste er, at vi får gang i dialogen med kunderne og sammen får skabt en ny start. Derfor vil alle kunderne i løbet af 2011 blive inviteret til et rådgivningsmøde, hvor de i fællesskab med medarbejdere fra banken kan lægge en plan for deres fremtidige økonomi, siger Gert R. Jonassen.

Fra det tidspunkt, hvor den praktiske overførsel af kunderne er blevet gennemført, vil de kunne anvende alle Arbejdernes Landsbanks filialer til almindelige, daglige bankforretninger. Når kunden har fået aftalt en god og bæredygtig plan, vil hun eller han blive overført til en af de eksisterende filialer – typisk i nærheden af kundens bopæl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.