19. april 2024

Slagelse: På torsdag indvies et nyt daghjem for demente i en del af den stilfulde hovedbygning fra 1907 på Smedegade 32 i Slagelse.

Det er ny renoverede lokaler, som nu giver plads til 8 visiterede brugere, som kan bruge daghjemmet mellem kl. 10 og kl. 16 på hverdage.

Daghjemmet har personale ansat til omsorg og aktivering, hvor fokus vil være på de hjemlige aktiviteter. Brugerne på daghjemmet vil f.eks. kunne hjælpe til med at lave frokost og bage, samt deltage i andre hyggelige sysler inde døre.
I havemånederne vil der være arrangeret aktiviteter og ture udendørs for daghjemmets brugere.

Centerleder Helle Junker glæder sig over åbningen af det nye daghjem, samtidig med hun opfordrer brugere, pårørende og andre borgere i Slagelse kommune til at hjælpe med indretningen af centeret:

– Vi vil gerne have at brugerne er med til at indrette den sidste del af daghjemmet, men vi vil også gerne have lidt hjælp fra Slagelses borgere.
Vi mangler lidt inventar i centret, som kan skabe hygge og baggrund for samtaler. Så har man nogle gamle kaffedåser, langpiber, gyngestole, juleplatter, ældre billeder osv. som man vil skænke til daghjemmet, er man velkommen til at kontakte mig.
En gammeldags høvlebænk står også højt på ønskelisten og vil blive modtaget med kyshånd, siger Helle Junker.

Daghjemmet vil også gerne have flere frivillige, som kan deltage i nogle af de lidt mere gammeldags sysler, herunder vævning sammen med brugerne.

Der er indvielse den 13. januar 2011 kl. 12.00-14.00 på Smedegade 32, 4200 Slagelse. Centerleder Helle Junker kan kontaktes på Tlf. 58 57 38 42

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.