Statsministeren: Jeg er forfærdet

Lars Løkke Rasmussen er forfærdet over, at nogen har konkrete terrorplaner mod Danmark. Foto: Statsministeriet.

Lars Løkke Rasmussen er forfærdet over, at nogen har konkrete terrorplaner mod Danmark. Foto: Statsministeriet.


København: I forbindelse med dagens terroranholdelser i København, udtrykker statsminister Lars Løkke Ramussen forfædelse.

– Jeg er forfærdet over, at en gruppe personer har haft konkrete planer om at begå et meget alvorligt terrorangreb her i landet. Det understreger, at der er en alvorlig terrortrussel mod Danmark. I følge PET var Jyllands-Posten tilsyneladende mål for angrebet, og jeg vil gerne udtrykke min medfølelse med avisens ansatte, siger Lars Løkke Rasmussen og fortsætter:

– Jeg vil gerne understrege, at uanset dagens begivenhed er det fortsat min overbevisning, at terror ikke skal få os til at ændre på vort åbne samfund og vore værdier, især demokrati og ytringsfrihed.

– Jeg er meget tilfreds med, at Politiets Efterretningstjeneste i samarbejde med de svenske myndigheder har afværget et terrorangreb. Regeringen har gennemført en lang række tiltag for at styrke indsatsen mod terror, herunder to terrorpakker. Regeringen vil fortsat give bekæmpelsen af terror høj prioritet, slutter statsministeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.