Bankrøver tog selv fra kassen

Slagelse: I går omkring kl. 12.20 begik en bevæbnet mand røveri i Danske Bank på Nytorv i Slagelse.

Røveren kom ind i banken og gik hen til kassen, hvor han truede med en pistol. Han greb selv i kassen og tog nogle bundter pengesedler, som han proppede i lommerne. Herefter stak røveren af, og vidner tabte ham af syne på Schweizerpladsen.

Røveren beskrives som mand, ca. 175-180 cm høj, alm. til kraftig af bygning, iført sort jakke med hætte, på bagsiden af jakken er der helt nede i bunden en tynd refleksstribe, ligesom der på lynlåsens overfald er en tynd refleksstribe. Der er endvidere en refleks på ca. 1 x 3 cm lige midt på toppen af hætten. Desuden var han iført sorte bukser og hvide joggingsko. Han var maskeret med hvad der ligner en sort elefanthue kun med huller til øjnene. Han talte ifølge vidner rigsdansk uden accent.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.